5305VJ
ZUILICHEM
tel. 0418-671415

Bron Regio Voetbal

ZUILICHEM • Lenard Weber, trainer van BZC’14, had een slecht gevoel na de 0-1 nederlaag tegen Haaften.

“Dit was echt onnodig. Wij hebben niets weggeven maar verliezen door een opleving van Danny Verwolf, die voor Haaften tien minuten voor rust scoort.” Na de pauze krijgt BZC’14 op het oude veld van vv Zuilichem drie vette kansen om langszij te komen. Rick van Lopik en Erik van Dalen hadden een-op-een voor de keeper moeten scoren.

“Ik vond het vooral voor mijn spelers een zure nederlaag”, reageerde Weber. “Dit is echt stevig balen. Zij hebben er met name na rust alles aan gedaan om hier in elk geval nog een punt uit te slepen. Een punt was voor ons echt dik verdiend geweest.’’