5306AL
BRAKEL
tel. 0418-672234

Bron Regio Voetbal

BRAKEL • Het werd voor BZC’14 op eigen veld tegen BLC een kansloze missie. De Bosschenaren doen niet voor niets mee om de bovenste plaatsen en wonnen met 2-5.

De Brakel/Zuilichem Combinatie begon ongewoon slap aan het duel. Na vijf minuten stond al een 0-2 achterstand op het scorebord. Vijf minuten voor rust kreeg BZC’14 weer wat kleur op de wangen na een werkelijk fantastisch doelpunt van Rick van Lopik.

Trainer Lenard Weber hoopte na de pauze op een sterk herstel van zijn ploeg. “Tot nu waren wij in het tweede deel met name conditioneel de bovenliggende partij.” Maar net als in het eerste deel scoorde BLC door twee schoten van afstand in de beginfase opnieuw en met 1-4 was de wedstrijd gespeeld. BZC’14 brak waardoor de gasten eerst nog naar 1-5 wegliepen. Een treffer van Max van Zanten maakte het verlies wat draaglijker: 2-5.

“Verliezen van BLC kan hoor, maar wij hadden aan de bal wel wat meer mogen brengen”, vond Weber.