NIEUW ALGEMEEN BESTUURSLID BZC'14

28 mei 2021 16:45


Zoals tijdens de ALV van afgelopen dinsdag is besproken en voorgelegd aan de aanwezige leden zal er een wijziging plaatsvinden in de samenstelling van het bestuur.

Doordat Tonnie van Wijgerden helaas moet stoppen als algemeen bestuurslid was ons bestuur dringend op zoek naar versterking! Eerder hebben wij via onze sociale media dan ook een oproep gedaan op eventuele kandidaten.

Tonnie is jarenlang van grote waarde geweest voor de besturen van respectievelijk Brakel en BZC’14. Binnen de commissie ’facilitaire zaken’ was Tonnie de laatste jaren verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van onze accommodatie in zowel Brakel als Zuilichem. Door veranderende (privé)omstandigheden is het voor Tonnie helaas niet meer mogelijk dit te combineren met zijn taken als bestuurslid van onze vereniging. Wij danken Tonnie voor zijn jarenlange inzet binnen onze club en hopen hem op een later moment, wanneer de coronamaatregelen het toelaten, alsnog een passend afscheid te kunnen geven!

Tevens zijn wij blij te kunnen melden dat al vrij snel na het plaatsen van onze vacature er een potentiële kandidaat zich gemeld heeft om ons bestuur te komen versterken. Jesse van Dalen loopt inmiddels al een tijdje mee binnen ons bestuur. Op deze manier was het voor beide partijen mogelijk om erachter te komen of Jesse een passend bestuurslid is en waar Jesse zijn kwaliteiten het beste passen binnen ons bestuur. Inmiddels is van beide kanten gebleken dat dit een hele mooie samenwerking is, waarin Jesse inmiddels een volwaardig en gewaardeerd lid is van ons bestuur.

Als 23 jarige jongen is Jesse al vele jaren lid van respectievelijk Brakel en BZC’14 en heeft hij veel zin om van toegevoegde waarde te zijn voor de vereniging door zijn rol binnen ons bestuur.

Nogmaals dank aan Tonnie voor zijn jarenlange inzet en waarde voor de vereniging en heel veel succes gewenst aan Jesse binnen zijn rol als bestuurslid!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!