NIEUWE ASSISTENT TRAINER SELECTIE BZC'14

3 juni 2021 17:45


Nadat we eerder deze week het heugelijke nieuws konden melden dat er voor volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer is aangenomen kunnen we nu ook aankondigen dat we een assistent trainer hebben aangesteld voor volgend seizoen! Edwin van de Braak zal volgend seizoen aan de zijde van de nieuwe hoofdtrainer, Lenard Weber, plaatsnemen.

Edwin is voor velen waarschijnlijk een oude bekende, aangezien hij een verleden heeft bij V.V. Brakel waar hij eerder jeugd- en hoofdtrainer was. Daarna heeft hij onder andere nog bij W.S.V. Well dezelfde functie vervuld om vervolgens i.v.m. werkomstandigheden zijn trainerscarriĆØre vooralsnog te beĆ«indigen. We zijn blij dat hij nu weer een actieve rol wil gaan spelen binnen onze selectie en zijn ervan overtuigd dat hij samen met Lenard Weber een goed duo gaat vormen.

Net als onze nieuwe hoofdtrainer zal ook Edwin zich op een later moment nog wat uitgebreider voorstellen aan de vereniging. We willen hem in elk geval alvast welkom heten en heel veel succes en plezier wensen in zijn nieuwe rol!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!