Samen degraderen, samen promoveren..... - Brakel Zuilichem Combinatie

Samen degraderen, samen promoveren.....

15 december 2022 23:30


Mei 2021 moest BZC’14 vrij onverwacht opzoek naar een nieuwe trainer voor de selectie. Vanwege de smalle selectie was dit zeker geen eenvoudige opgave. Lenard Weber durfde deze uitdaging toch aan te gaan en tekende een tweejarig contract bij BZC’14. Degradatie ontlopen leek en bleek niet mogelijk. Om die reden hebben Lenard samen met zijn staf en T.C. veel tijd en energie gestopt in het samenstellen van een nieuwe selectie waarbinnen ‘voetbal’ centraal staat.

Begin van dit seizoen is een nieuwe start gemaakt. Het doel was en is duidelijk; meer aan voetbal toekomen en zo snel mogelijk weer promoveren naar de derde klasse. Niet zonder resultaat want het 1e elftal staat op een keurige tweede plaats in de vierde klasse F met vaak aantrekkelijk voetbal. Lenard heeft met zijn inzet en betrokkenheid daar een grote rol in gespeeld. Omdat BZC’14 en Lenard Weber destijds een tweejarige overeenkomst hebben ondertekend is het moment aangebroken om verder te kijken. De spelersgroep, trainer, staf, bestuur en T.C. hebben hierover overleg gevoerd. Er is besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen.

De spelersgroep en staf zijn erop gebrand om het seizoen goed voort te zetten met een promotie naar de derde klasse. Met deze promotie zouden ze Lenard ook belonen voor zijn inzet en betrokkenheid. Het bestuur dankt Lenard voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de selectie en wenst hem veel succes toe komende maanden en het vervolg van zijn trainerscarrière.

De spelersgroep, het bestuur en de T.C. gaan komende weken opzoek naar een geschikte kandidaat trainer om Lenard op te volgen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!