EDWIN VAN DE BRAAK NIEUWE TRAINER 2E ELFTAL BZC’14 - Brakel Zuilichem Combinatie

EDWIN VAN DE BRAAK NIEUWE TRAINER 2E ELFTAL BZC’14

13 februari 2023 11:15


We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Edwin van de Braak met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer is van het tweede elftal van BZC’14. Edwin is momenteel nog actief als assistent-trainer bij het eerste elftal en daarom heel goed bekend met de huidige selectie en de vereniging.

De aanstelling van Edwin als trainer van het tweede elftal is een mooie vervolgstap in de ambitie die we als vereniging hebben om onze selectie naar een hoger niveau te tillen en het gat tussen het eerste en tweede elftal te verkleinen. We hebben er het volste vertrouwen in dat Edwin daar met zijn uitgebreide ervaring en zijn mensgerichte aanpak een belangrijke rol in zal spelen.

Edwin heeft zijn sporen binnen het trainersvak verdiend binnen zowel jeugd- als seniorenvoetbal. Ook binnen onze eigen vereniging is hij een oude bekende, aangezien hij naast zijn huidige rol als assistent-trainer eerder al actief was als jeugdtrainer en hoofdtrainer van het 1e elftal van VV Brakel.

In navolging van de aanstelling van Edwin hebben ook Jos Quivooij, de huidige leider en ad-interim van het 2e elftal, en Emiel de Bruijn, grensrechter van het 2e, gelukkig ook aangegeven dat zij volgend jaar hun rol willen blijven vervullen. Hiermee hebben we als club een uitstekende staf ter beschikking voor het tweede en we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij verder kunnen bouwen aan een mooi team en bijbehorende prestaties!

Voor nu zal ieder vanuit zijn huidige rol uiteraard nog de focus hebben op het zo goed mogelijk afsluiten van het huidige seizoen en wij wensen de heren daar uiteraard veel succes bij!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!