Informatie

Verplichte registratie bezoekers BZC’14

De sportcomplexen en de kantines van BZC’14 vallen onder de Corona-voorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid. Eén van de maatregelen waaraan wij als vereniging moeten voldoen is het registreren van bezoekers i.v.m. het bron- en contactonderzoek. Deze verplichting is noodzakelijk wanneer er meer dan 250 bezoekers verwacht worden bij een wedstrijd. Bij wedstrijden van ons 1ste elftal verwachten wij dat dit het geval is. Dit betekent dat je voor of bij binnenkomst als bezoeker van een wedstrijd van ons 1ste elftal je dient te registreren en een aantal vragen dient te beantwoorden.

De afgelopen weken was het al mogelijk om jezelf te registeren door middel van het invullen van een formulier bij binnenkomst in één van de kantines. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om je online te registeren. Wij willen u vragen om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. Na het invullen van het digitaal formulier ontvangt u een bevestiging per e-mail. Deze e-mail dient, het liefst geprint, getoond te worden bij de entree. Als uitzondering bieden wij ook de mogelijkheid om het formulier op papier bij de entree in te vullen.

Belangrijke aandachtspunten

  • Registratie geldt voor zowel leden als niet-leden
  • Het formulier is niet onbeperkt geldig en dient wekelijks opnieuw door iedereen ingevuld te worden
  • Neem je deel als lid aan een geplande activiteit (wedstrijd of training) op het sportcomplex, dan ben je als het goed is al geregistreerd en hoef je geen formulier in te vullen.
  • Bezoekende elftallen dienen zich wel te registeren via het onderstaande formulier, het is voldoende als één begeleider het formulier invult voor het gehele elftal.
  • Door inlevering ga je akkoord met de maatregelen en verklaar je jezelf te daar ook aan te houden. Dit geldt voor binnen als ook voor buiten.
  • Als uitzondering bieden wij ook de mogelijkheid om het formulier op papier bij de entree in te vullen.
  • Vul het formulier niet eerder dan 24 uur voor de datum van uw bezoek!

 

U kunt u registeren via de onderstaande link of via het menu Corona - Bezoekersregistratie.

https://www.bzc14.nl/bezoekersregistratie/

De gegevens die u achterlaat kunnen worden gebruikt wanneer er een eventuele besmetting is geconstateerd en worden voor maximaal twee weken bewaard, daarna zullen de gegevens vernietigd worden.

Bedankt voor de medewerking en veel plezier op ons sportcomplex!

Bestuur BZC’14

Voor vragen kunt u contact opnemen met

bestuur@bzc14.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!