Informatie

Beste leden,

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.

Vanaf zondag 05:00 uur gelden de volgende regels:
- Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
- Publiek is helaas niet meer welkom (ook niet op het terras). Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
- In de kantine en op het terras is een Coronatoegangsbewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. We zullen hier op controleren.
- Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
- Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
- De kantine moet uiterlijk om 17.00 uur sluiten.
Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Het is logisch dat deze nieuwe overheidsmaatregelen ook vragen oproepen. Er wordt gewerkt aan het verduidelijken van alle maatregelen voor het voetbal. Indien er nog meer gedetailleerde informatie komt, zullen wij dit uiteraard met jullie delen.

De nieuwe regels maken het er helaas niet leuker op. Voor de sfeer en inkomsten is de afwezigheid van publiek een groot gemis. Maar we kunnen onze ogen niet sluiten voor de ernst van de situatie en vragen dan ook (weer) jullie begrip en medewerking.

Blijf positief en help elkaar waar mogelijk.

Met sportieve groet,
Het bestuur van BZC ‘14

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!