Home - Brakel Zuilichem Combinatie

Home

STOOM KOMT UIT OREN VOORZITTER PIJLMAN

21 september 15:15  Vorige week donderdag mocht onze voorzitter Lars Pijlman met een scherp betoog inspreken tijdens de raadsvergadering over de gang van zaken rondom de MFA. Belangrijkste conclusie is dat de gemeente haar huiswerk opnieuw moet doen na een pittige raadsbijeenkomst. Luister hieronder het fragment👇🏻 meer »

AANPASSING CONTRIBUTIE

15 september 14:30  Binnenkort wordt weer de jaarlijkse contributie in twee termijnen (september en februari) afgeschreven. Vele jaren waren we in staat de contributies te ‘bevriezen’. Vorig seizoen is de contributie beperkt verhoogd en helaas zijn we genoodzaakt de contributie voor komend seizoen ook licht te verhogen. Deze (inflatie)correctie is nodig om sterk gestegen kosten op allerhande gebieden het hoofd te kunnen bieden. De contributie voor seizoen 2023/2024 wordt verhoogd met circa 7%. Verdere toelichting op deze verhoging kun je vinden in de brief via onderstaande link. Ondanks deze verhoging zijn ons contributies nog steeds relatief laag. Daar zijn we trots op en we zetten ons in om dit ook zo te houden.meer »

MFA IN CARROUSELVERGADERING GEMEENTERAAD

13 september 9:45  Morgenavond wordt de stand van zaken rondom de MFA besproken in de carrouselvergadering van de gemeenteraad van Gemeente Zaltbommel. Hierin zullen zowel onze voorzitter Lars Pijlman, als ook de schoolbesturen hun inspraak hebben. Het spreekt voor zich dat zij namens de vereniging en de scholen het belang en de urgentie van de komst van een MFA nogmaals zullen benadrukken en de gemeenteraad hierbij zullen herinneren aan hun verantwoordelijkheid. Voorafgaand aan de carrouselvergadering hebben zij namens de stuurgroep dan ook een brief verstuurd aan de raadsleden waarin een en ander toegelicht wordt en het college opgeroepen wordt hun huiswerk nog eens te doen. Deze brief is te lezen via onderstaande link: meer »

Bert Visscher stelt zich voor

12 juli 19:45  Hallo Allemaal, Graag wil ik me even voorstellen Mijn naam is Bert Visscher ik ben 50 jaar en ben woonachtig in Waardenburg. Ik ben inmiddels een aantal jaren bezig als trainer en heb in die jaren ervaring op kunnen doen bij zowel pupillen, junioren en senioren bij diverse clubs. In deze afgelopen jaren heb ik ook diverse opleidingen doorlopen bij de KNVB om de kennis op een effectieve manier te kunnen toepassen. meer »

Indeling Jeugdteams sezoen 2023/2024

12 juli 15:00  Beste leden, Hierbij publiceren wij de indeling voor het nieuwe seizoen 2023/2024. meer »

Nieuw kledingbeleid

11 juli 21:45  BZC'14 heeft een nieuwe kledingbeleid. Nieuwsgierig, lees hier wat er is aangepast.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!