Home

AGENDA ALV 08-12-22

23 november 10:00  Op 8 december aanstaande zal zoals aangekondigd onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. De stukken zullen voorafgaand aan de vergadering, uiterlijk 1 december, ter inzage in de kantine in Brakel beschikbaar zijn. U kunt via de link hieronder alvast de agenda voor deze vergadering inzien. Datum: 8 december 2022 Locatie: Kantine 't Veer in Brakel Aanvang: 21.00 uur Hopelijk tot dan!meer »

Mari Bouman nieuwe sportmasseur selectie BZC'14 m.i.v. seizoen 2023 - 2024

13 november 13:30  Mari Bouman wordt m.iv. het seizoen 2023 - 2024 de nieuwe sportmasseur van onze selectie en hiermee de opvolger van Henk vd Nat en Danny van Leerdam. Mari is 61 jaar, komt uit Wijk en Aalburg en is woonachtig in Zuilichem, hij is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij respectievelijk v.v. Brakel (4,5 jaar), Wilhelmina'26 (11 jaar) en Roda Boys (5 jaar). Wij heten Mari van harte welkom bij onze vereniging.

Webshop BZC'14 kleding online

10 november 18:30  https://bzc.teamshop.club/products/club meer »

8-12 ALGEMENE LEDENVERGADERING

9 november 8:15   Zet hem vast in je agenda, donderdag 8 december zal de algemene ledenvergadering plaatsvinden. Aanvang zal om 21.00 uur zijn in de kantine in Brakel, zodat ook onze leden die die avond trainen gewoon aanwezig kunnen zijn. Verdere inhoudelijke info volgt nog. Hopelijk tot dan!

BZC ’14 Club van 50

15 oktober 8:45   BZC ’14 Club van 50 Steun onze vereniging voor slechts € 50, - per jaar en bepaal zelf waaraan het geld wordt besteed binnen de vereniging! Om alle mensen die betrokken zijn bij onze mooie vereniging de mogelijkheid te geven onze vereniging te steunen hebben wij besloten de mogelijkheid te creëren om deel te nemen aan de club van 50. Je kunt dan voor een jaar lid worden voor een bedrag van € 50, -. De opzet is dat we op deze manier de vereniging gaan sponsoren met korte, eenmalige projecten. En dat is hard nodig omdat het dure tijden zijn voor onze vereniging. Naast de nieuwbouw worden we nu ook geconfronteerd met stijgende kosten (denk bv. aan de hoge energieprijzen). meer »

WEDSTRIJDBAL THUISWEDSTRIJDEN

12 oktober 13:00   Ook dit seizoen is BZC’14 weer voorzien van een gloednieuwe wedstrijdbal voor iedere thuiswedstrijd. Wij willen de volgende sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage: Maatschap Klop Keurslager De Vries Brakel Gertjan van Hees Metselwerken Global Marine Decking ASN Autoschade Strijk Eljo Exalto Transport B.V. Theus Vervoorn Transport Aannemersbedrijf Peter van Brakel Votra Transport Brakel B.V. KVS Nederland Autobedrijf Klaas Hobo B.V. Theo Kant Timmerwerken Van Hooft Bedrijfswagens B.V. Pieter-Jan Schilderwerken Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek Autobedrijf D. van der Linden B.V. Aalst De eerste wedstrijdbal van dit seizoen is mogelijk gemaakt door Gertjan van Hees Metselwerken. De bal zal na afloop van de wedstrijd worden verloot (+ vleesschaal). U kunt hiervoor loten kopen voor en tijdens de wedstrijd!

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!